Armaturjonsson AS - Distriktsansvarlig Hedmark, Oppland og Akershus Nord, Armaturjonsson AS

Armaturjonsson AS er et av de ledende selskaper i Norge med rørsystemer og ventiler for distribusjon av tappevann, varme, sprinkler og kjøling i boliger og yrkesbygg. Våre varer selges via norske rørgrossister til rørleggerbransjen. Armaturjonsson hadde i 2016 en omsetning på 240 millioner NOK og fremstår som økonomisk solid. Hovedkontoret ligger på Langhus i Ski kommune. Vi skal være den beste partneren for VVS-bransjen. Vi er derfor avhengig av medarbeidere med høy kompetanse og praktisk erfaring, eller evne til å tilegne seg dette, og som brenner for at våre kunder skal få de beste forutsetningene for sine installasjoner. Våre verdier er løsningsorientert, imøtekommende, pålitelig og innovativ. For mer informasjon www.armaturjonsson.no.

Distriktsansvarlig Hedmark, Oppland og Akershus Nord, Armaturjonsson AS

Sterk faglig – Resultatbevisst – Strukturert

Din hovedoppgave er å øke salget og lønnsomheten av Armaturjonssons produkter i ditt markedsområde. Dette området er svært viktig for oss med en betydelig markedsandel.

Du skal bygge og opprettholde gode og langsiktige relasjoner mot bransjen gjennom aktivt salgsarbeid overfor rørleggere og rørgrossister. Du vil være en rådgiver for våre kunder og gi kvalifisert veiledning/support, spesielt på teknisk nivå. Du vil få ansvaret for planlegging, koordinering og gjennomføring av besøk, avholdelse av infomøter (bla. ifm. nye produkter), teknisk opplæring, og messer i samarbeid med kunder, kontaktpersoner og samarbeidspartnere.  Vi er svært opptatt av kundetilfredshet og vårt merkeløfte er «Akkurat sånn proffe rørleggere vil ha det!».  

Stillingen innebærer reiseaktivitet til eksisterende og nye kunder i ditt område. Du må trives med reising siden de fleste ukedager vil bestå av kundebesøk. Andre arbeidsoppgaver kan også bli gitt. Du vil rapportere til salgssjef.

Dine kvalifikasjoner og egenskaper

VVS Teknisk kompetanse som rørlegger/rørleggermester med sterk og relevant faglig erfaring. Du deler dine kunnskaper, har en markedsrettet innstilling og har gjerne erfaring fra salgsarbeid. Du behersker engelsk muntlig og ivrer etter stadig å ta i bruk ny teknologi for å jobbe så rasjonelt som mulig og å kunne kommunisere med andre så effektivt som mulig. Du er videre:

- Effektiv, resultat- og løsningsorientert på en strukturert måte

- Positiv, stødig, ærlig og pålitelig

- God på kommunikasjon, samarbeider godt med alle og evner å bygge og utvikle relasjoner og nettverk.

Vi kan tilby deg

Selvstendige, spennende og varierte arbeidsoppgaver i et veldrevet selskap hvor du inngår i et team av engasjerte og kvalifiserte kollegaer. Du får ta del i «Armaturjonssons kompetanseplattform» som gir deg muligheter for videre faglig og personlig utvikling En oversiktlig organisasjon og gode beslutningsprosesser. Bred kontaktflate med gode påvirknings- og utviklingsmuligheter. Et godt, inkluderende og hyggelig arbeidsmiljø i et selskap i vekst og utvikling. Konkurransedyktige betingelser. Kontoradresse etter avtale.

For nærmere opplysninger om stillingen kontakt vår rådgiver Aasmund Setsaas, Setsaas Consulting på 917 06 467. Alle henvendelser behandles konfidensielt også evt. ovenfor oppdragsgiver. Send din søknad og CV merket «Distriktsansvarlig Armaturjonsson» til post@setsaasconsult.no innen 22.11.17.  

Søknadsfrist: 22.11.2017
Kontakt: rådgiver Aasmund Setsaas, Setsaas Consulting
Telefon: 917 06 467
E-post: post@setsaasconsult.no