GK Elektro - Serviceelektrikere

GK Elektro leverer alt innen elektrotekniske løsninger til privatboliger, borettslag, skoler, sykehus og andre offentlige institusjoner, samt industri, datasenter og alle typer næringsbygg. GK Elektro er et selskap i GK Gruppen, og opererer i sterk samhandling med GKs andre fag for å levere helthetlige tekniske entrepriser og tjenester til nye og eksisterende bygg. Vi er etablert i Østfold, Romerike, Oslo, Asker, Hamar, Lillehammer, Bergen, Trondheim og Tromsø og vi er i overkant av 430 medarbeidere og omsatt for 500 millioner i 2016. GK Gruppen omsetter for over 5 milliarder kroner og har mer enn 3000 ansatte i Skandinavia.

Serviceelektrikere

Arbeidssted: GK Elektro Oslo

Søknadsfrist: 31.07.2017

Ønsker du utfordrende og spennende oppgaver innen et firma med gode resultater og ambisjoner om vekst i årene som kommer? 
GK Elektro AS sine kontorer i Oslo er samlokalisert med GK Inneklima og GK Rør for godt tverrfaglig samarbeid.  Vil du være en del av vårt flerfaglige miljø, med hyggelige medarbeidere og godt samhold?

Vi søker etter serviceinnstilte og selvstendige elektrikere:

Til vår serviceavdeling i Oslo er vi på jakt etter serviceelektrikere med stor interesse eller erfaring innen tekniske installasjoner. Du vil utføre varierte elektrikeroppgaver hos våre kunder som er både privatpersoner og næringsbygg. Som person er du proaktiv, poisitv og jobber godt i et team. Det er viktig at du ser løsninger for kunden og håndterer kunder og samarbeidspartnere på en profesjonell og tillitsvekkende måte.Fagbrev som elektromontør gr L er nødvendig og du behersker norsk muntlig og skriftlig. Til de riktige kandidatene kan vi tilby gode arbeidsbetingelser og ordnede forhold i en offensiv bedrift i vekst med solid økonomi. Vi har et godt arbeidsmiljø mange motiverte medarbeidere Søknader behandles fortløpende. Kvinner oppfordres til å søke! 

Referanse:

Serviceelektrikere GK Elektro Oslo

Kontaktperson:

Rune Olsen, avdelingsleder Oslo, tlf 9079 0239

Søknadsfrist: 31.07.2017
Kontakt: Rune Olsen
Telefon: 9079 0239