Hamstad AS - Regionleder Ventilasjon Trøndelag

Hamstad AS er en av landets ledende og landsdekkende leverandører innen ventilasjon og klimatekniske løsninger. Hamstad AS bidrar til godt inneklima, optimalt energiforbruk og ressursutnyttelse fra idé til drift. Gjennom høy fagkompetanse og kvalitet i leveranse har vi opparbeidet oss en solid posisjon i markedet. Vi leverer produkter og tjenester innen prosjekt, service, energi og automatikk til nybygg og rehabiliteringsprosjekter i både privat og offentlig sektor. Vi er et helnorsk, familieeid selskap, etablert i 1968. Vårt hovedkontor ligger i Trondheim. I tillegg har vi avdelingskontor i Oslo, Hamar, Bergen Sandnes, Fredrikstad og Harstad, og har således nedslagsfelt i de fleste av landets regioner.

Regionleder Ventilasjon Trøndelag

Ved vårt kontor i Trondheim søker vi ny Regionleder inne ventilasjon.

Vi ønsker deg som har en bred erfaringskompetanse innen prosjektledelse fra bygge bransjen. Du er utdannet ingeniør, fortrinnsvis innen tekniske fag. Har du i tillegg ledelse og/eller økonomiutdanning er det en stor fordel. Du må ha gode datakunnskaper, god økonomisk forståelse samt ha gode norskkunnskaper både skriftlig og muntlig.

Kjenner du deg igjen i denne beskrivelsen, søker du stillingen hos oss.

Din jobb vil bestå i å lede og utvikle teamet slik at vi til enhver tid kan imøtekomme kundenes krav og forventinger. Du er derfor innovativ og har øye for produkt- og teknologisk utvikling. Ditt fokus på tilfang av nye prosjekter via salg, nettverksjobbing og anbud vil medføre stor aktivitet. Du har godt grep om økonomien, alt fra budsjettering, risikovurdering, riktig pris på riktig prosjekt til helhetsansvaret for avdelingens totale resultat.

Via din involverende, motiverende og engasjerende lederstil skaper du en kultur i organisasjonen hvor kompetanse verdsettes og utvikles.

Det er viktig at du handler på eget initiativ, får ting til å skje og tar ansvar for resultatoppnåelse. 
Det er også viktig at du gir teamet en klar opplevelse av retning, du er metodisk og systematisk i din tilnærming og planlegger fremover. Din faglige ekspertise gjennomsyrer hele din jobbhverdag. Du kommuniserer på en klar, presis og strukturert måte. I tillegg samarbeider du godt med andre, deler kunnskap, erfaringer og informasjon samt støtter andre for å nå de fast satte mål.

Vi tilbyr en stilling i ledergruppen hvor din kompetanse og personlighet får være med på å prege vårt firma. Riktig lønn til riktig person med øvrige konkurransedyktige betingelser.

Søknadsfrist: 26.05.2017
Kontakt: Gunn Iren Berg Svendsen
Telefon: 40 00 37 12 / 93460310
E-post: gunn.iren@jobzone.no