KRUGE AS - Teknisk spesialist – Sprinkler

KRUGE AS er en ledende leverandør av System for rørmontasje. Vårt spesialområde er feste- og opphengs system til rør-, ventilasjons-, sprinkler- og kuldeentreprenører. Kruge AS samarbeider med ledende bransjegrossister. Kruge AS er i dag eiet av Ernströmgruppen AB, et svensk familieeiet industrikonsern som i generasjoner har forvaltet og utviklet sine mange nordiske selskaper. Kruge AS har en solid økonomi, en sterk posisjon i markedet, og har klare vekstambisjoner. Vi holder til i trivelige lokaler på Spikkestad utenfor Drammen. Les mer om selskapet vårt på www.kruge.no. Vi er stadig i positiv utvikling og søker etter en ny sentral medarbeider.

Teknisk spesialist – Sprinkler

Faglighet – Påvirkning – Utvikling

Din hovedoppgave

Ditt viktigste ansvarsområde omfatter salg og markedsføring mot bransjen gjennom aktiv markedsbearbeiding herunder salgsarbeid. Du skal være en rådgiver for våre kunder og samarbeidspartnere og gi kvalifisert veiledning, spesielt på teknisk nivå. Du vil få ansvaret for planlegging, koordinering og gjennomføring av besøk, avholdelse av infomøter, teknisk opplæring (internt og eksternt) og messer i samarbeid med kunder, kontaktpersoner og samarbeidspartnere.

Videre vil du samarbeide med produktsjef om videreutviklingen av vårt sortiment innen området.  Du vil også delta i leverandørutviklingen innen fagområdet sammen med adm. direktør.  Du vil rapportere til Kruges salgssjef.

Dine kvalifikasjoner og egenskaper

VVS Teknisk kompetanse som rørlegger/rørleggermester med sterk og relevant faglig erfaring med aktuelle godkjenninger/sertifikater som FG. Du er god på å dele og formidle dine kunnskaper og har gjerne kompetanse på og/eller erfaring fra markedsføring.  Erfaring fra salg kan være en fordel,  likeså om du er vant med å avholde kurs og opplæring.  Det viktigste er at du evner og har lyst til å utvikle deg raskt. Du er videre:

- God på kommunikasjon, samarbeider godt med alle og evner å bygge og utvikle relasjoner og nettverk

- Effektiv, resultat- og løsningsorientert på en strukturert måte

- Initiativrik, handler på eget initiativ og tar ansvar for resultater

- Positiv, stødig, ærlig og pålitelig.

Vi kan tilby deg

Selvstendige, spennende og varierte arbeidsoppgaver i et veldrevet selskap hvor du inngår i et team av engasjerte og kvalifiserte kollegaer. En oversiktlig organisasjon og gode beslutningsprosesser. Bred kontaktflate med gode påvirknings- og utviklingsmuligheter. Et godt, inkluderende og hyggelig arbeidsmiljø i et selskap i vekst og utvikling. Konkurransedyktige betingelser. Stillingen har kontoradresse på Spikkestad.

For nærmere opplysninger om stillingen kontakt vår rådgiver Aasmund Setsaas, Setsaas Consulting på 917 06 467. Alle henvendelser behandles konfidensielt også evt. ovenfor oppdragsgiver.

Send din søknad og CV merket «Teknisk spesialist - Sprinkler » til post@setsaasconsult.no. Søknadsfrist: Snarest.  

Søknadsfrist: Snarest
Kontakt: Aasmund Setsaas
Telefon: 917 06 467
E-post: post@setsaasconsult.no