KRUGE AS - Vi søker nå etter en sentral medarbeider til et selskap i spennende utvikling! Salgssjef

KRUGE AS er en ledende leverandør av montasjesystem og festemateriell. Vårt spesialområde er feste- og opphengs systemer til rør-, ventilasjons-, sprinkler- og kuldeentreprenører. Kruge AS samarbeider med ledende bransjegrossister. Kruge AS er i dag eiet av Ernströmgruppen AB, et svensk familieeiet industrikonsern som i generasjoner har forvaltet og utviklet sine mange nordiske selskaper. Kruge AS har en solid økonomi, en sterk posisjon i markedet og har klare vekstambisjoner. Vi holder til i trivelige lokaler på Spikkestad utenfor Drammen. Les mer om selskapet vårt på www.kruge.no.

Vi søker nå etter en sentral medarbeider til et selskap i spennende utvikling! Salgssjef

Proaktiv - Resultatbevisst – Strukturert – Gjennomføringsevne

Din hovedoppgave

vil være å operasjonalisere selskapets strategi for å øke salget ytterligere og lønnsomheten av Kruges systemer og produkter, da i tett samarbeid med adm.direktør.  Du skal lede, motivere og utvikle ditt salgs- og produktteam og sørge for tett oppfølging og støtte til grossister og entreprenører. Videre vil du være sentral i utviklingen og gjennomføringen av markeds- og handlingsplaner. Vi legger stor vekt på å skape verdi for våre kunder og sikre kundetilfredshet.

En del reiseaktivitet må påregnes. Du vil være en del av ledergruppen og rapporterer til adm. direktør.

Dine kvalifikasjoner og egenskaper

Du har gjerne en bred erfaring fra salg og salgsledelse, gjerne med prosjektrelatert fokus. God kjennskap til eller forståelse av hvordan den norske VVS- og byggevarebransjen opererer er en fordel, men ikke et krav.

Du kommuniserer på en tydelig, presis og strukturert måte som påvirker og gjør inntrykk. Du har en sterk drive og resultatorientering med en stor grad av gjennomføringsevne. Du er metodisk og systematisk i din tilnærming og evner å sette en klar retning med tydelige mål for ditt salgsteam.

Du tar ansvar og er rik på initiativ, en utpreget relasjonsbygger med sterk forretningsteft og bunnlinjefokus. 

Vi kan tilby deg

Selvstendige, spennende og varierte arbeidsoppgaver i et solid selskap med en oversiktlig organisasjon og gode beslutningsprosesser. Bred kontaktflate med gode påvirknings- og utviklingsmuligheter. Et godt, inkluderende og hyggelig arbeidsmiljø i et selskap i vekst og utvikling. Konkurransedyktige betingelser.

For nærmere opplysninger om stillingen kontakt vår rådgiver Aasmund Setsaas, Setsaas Consulting på 91 70 64 67. Alle henvendelser behandles konfidensielt også evt. ovenfor oppdragsgiver. Send din søknad og CV merket «Salgssjef Kruge» til post@setsaasconsult.no snarest. 

Søknadsfrist: Snarest
Kontakt: Aasmund Setsaas
Telefon: 91 70 64 67
E-post: post@setsaasconsult.no