Kruge AS - Teknisk sjef – Sprinkler

Kruge AS er en ledende leverandør av montasjesystem og festemateriell. Selskapet ble etablert i 1983 og er eid av Ernströmgruppen AB, et solid svensk familieeiet selskap som i generasjoner har forvaltet og utviklet sine mange nordiske selskaper. Vårt spesialområde er feste- og opphengs-systemer til rør-, ventilasjons-, sprinkler- og kuldeentreprenører. Kruge AS samarbeider med ledende bransjegrossister. Vi har en solid økonomi, en sterk posisjon i markedet og har klare vekstambisjoner. Vi holder til i trivelige lokaler på Spikkestad utenfor Drammen. Les mer om selskapet vårt på www.kruge.no. Vi er i stadig positiv utvikling og til en nyopprettet stilling søker vi

Teknisk sjef – Sprinkler

Faglighet – Påvirkning – Utvikling 

Dine hovedoppgaver

Du skal være med på å bygge opp en kunnskapsrik og lønnsom sprinkleravdeling gjennom å være en prosjekterende partner for våre kunder og samarbeidspartnere, samt å kunne gi kvalifiserte råd og veiledning på teknisk nivå. Videre skal du planlegge, koordinere og gjennomføre møter, avholde infomøter, teknisk opplæring (internt og eksternt) og messer i samarbeid med kunder, kontaktpersoner og samarbeidspartnere. Du vil få ansvaret for vår prosjektering. I ditt arbeide vil du samarbeide med Teknisk spesialist Sprinkler og Produktsjef VVS om videreutviklingen av vårt sortiment innen området. Du vil også delta i leverandørutviklingen innen fagområdet sammen med adm. direktør. Du vil i ditt arbeid rapportere til Kruges salgssjef. Arbeidssted vil være i Oslo og/eller Spikkestad.

Dine kvalifikasjoner og egenskaper

Som vår nye tekniske sjef må du være FG godkjent som prosjekterende og utførende, og beherske relevante dataverktøy ifm. prosjekteringen. Du har gjerne ingeniør bakgrunn, men det er intet krav. Videre er du god på å dele og formidle kunnskaper og har gjerne noe erfaring med å holde kurs og opplæring.  Det viktigste er uansett at du evner og har lyst til å utvikle deg videre.  Du er også:

  • God på kommunikasjon, samarbeider godt med alle og evner å bygge og utvikle relasjoner og nettverk        
  • Effektiv, resultat- og løsningsorientert på en strukturert måte
  • Initiativrik, handler på eget initiativ og tar ansvar for resultater
  • Positiv, stødig, ærlig og pålitelig med stor arbeidskapasitet.

Vi kan tilby deg

Selvstendige, spennende og varierte arbeidsoppgaver i et veldrevet selskap hvor du inngår i et team av engasjerte og kvalifiserte kollegaer. En oversiktlig organisasjon og gode beslutningsprosesser. Bred kontaktflate med gode påvirknings- og utviklingsmuligheter. Et godt, inkluderende og hyggelig arbeidsmiljø i et selskap i vekst og utvikling. Meget konkurransedyktige betingelser. Arbeidssted Oslo og/eller Spikkestad.

For nærmere opplysninger om stillingen kontakt vår rådgiver Aasmund Setsaas, Setsaas Consulting på 917 06 467. Alle henvendelser behandles konfidensielt også evt. ovenfor oppdragsgiver. Send din søknad og CV merket «Teknisk sjef - Sprinkler» til post@setsaasconsult.no. Søknadsfrist: Snarest.  

Søknadsfrist: Snarest
Kontakt: rådgiver Aasmund Setsaas
Telefon: 917 06 467
E-post: post@setsaasconsult.no