Oras - Prosjektsjef

Oras er Norges ledende VVS-entreprenør med 1,3 milliarder kroner i omsetning. Med 13 avdelinger og over 800 profesjonelle medarbeidere har vi erfaringen og gjennomføringskraften som trengs for å levere skreddersydde og kostnadseffektive vann-, energi- og klimaanlegg til alle typer bygg i hele landet.
Kundene velger oss fordi vi har kontroll, erfaring og de riktige menneskene for prosjekt og service. Sammen jobber vi på de største og mest profilerte byggeprosjektene i Norge.

Oras er et norsk selskap, eid av Bravida, med en lang historie bak seg. I 1904 ble Heidenreich & Co grunnlagt i Christiania, som en kombinert rørhandel og rørleggerbedrift. I 1927 ble selskapet delt da Heidenreich & Co førte grossistvirksomheten videre, mens rørleggerdelen ble samlet i Oslo Rørleggerbedrift. I 1987 endret selskapet navn til Oras AS.

Prosjektavdelingen i distrikt Oslo, Akershus og Buskerud er den største i Oras og omsatte i 2016 for nesten 240 mill. Avdelingen består av 160 dyktige medarbeidere som sammen bygger de største prosjektene på Østlandet. For mer informasjon se vår hjemmeside www.oras.no

Prosjektsjef

Evner du å se helheten i prosjekter og har erfaring med prosjektledelse? 
Oras har de siste årene styrket prosjektorganisasjonen i Oslo, Akershus og Buskerud betydelig. Nå satser vi videre, og ser etter en Prosjektsjef som kan lede og utvikle våre prosjektledere.
 
Som Prosjektsjef vil du inneha rollen som prosjekteier og få overordnet ansvar for å sikre økonomi, produksjon og fremdrift i din prosjektportefølje. En hovedoppgave vil være å lede, veilede og utvikle den enkelte prosjektleder, samt sikre god ressursutnyttelse på tvers av prosjektene.
 
Sentrale arbeidsoppgaver vil være: 

 • Sikre gjennomføring i tråd med gjeldende prosjektmetodikk
 • Daglig personalledelse
 • Bidra til erfaringsdeling på tvers av prosjekter og prosjektledere
 • Bygge opp et velfungerende prosjektteam
 • Støtte prosjektleder og prosjektteamet med
  • Faglig rådgiving
  • Økonomistyring
  • Risikohåndtering
  • Kontraktsforhandling og oppfølging 

Erfaring og egenskaper
Vi ser etter deg som har relevant utdanning i rørfag eller VVS, som teknisk fagskole, ingeniør eller sivilingeniør. Som prosjektleder har du høy kompetanse og bred erfaring innen prosjektledelse, og kan vise til gode resultater fra store prosjekter, gjerne fra entreprenørselskap.
 
For å lykkes i rollen må du kunne kombinere fagkunnskap, produksjonsstyring og ledelse, slik at du gjennom egne prosjektledere sikrer optimal ressursutnyttelse og resultat. Du vil være en del av ledergruppen i Prosjektavdelingen og får mulighet til å påvirke avdelingens utvikling.
 
Du motiveres av å skape resultater sammen med andre. Som leder er du tydelig og besluttsom, samtidig som du ser verdien av å involvere og ansvarliggjøre dine medarbeidere. For å håndtere rollen som Prosjektsjef kreves gode relasjonsbyggende egenskaper og tydelig kommunikasjon med prosjektledere og andre aktører involvert i prosjektene. I tillegg må du trives med en hektisk hverdag der du skal samarbeide med og lede ulike prosjektledere i kompliserte prosjekter. Det forutsetter at du har et blikk for det store bildet, kan jobbe strukturert og overlate detaljene til prosjektlederne.
 
For at du skal trives og gjøre ditt beste vil vi gi deg konkurransedyktige betingelser og utviklingsmuligheter. Som prosjektsjef vil du i den daglige personalledelsen ha støtte fra intern personaladministrator. I tillegg vil vi gjøre vårt ytterste for at du skal lykkes i en selvstendig rolle. I Oras får du muligheten til å jobbe i et av Norges mest profesjonelle team, på flere av de mest spennende byggeprosjektene i tiden fremover. 
 
Hvis du har spørsmål om stillingen, ta gjerne kontakt med vår rekrutteringspartner Head4More ved André Haaland, tlf. 970 77 785 eller Stine Lundberg, tlf. 454 33 549. Vis interesse for stillingen ved å registrere din CV under "søk" eller via annonsen på www.head4more.com så snart som mulig. Alle henvendelser behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor Oras.

Søknadsfrist: Snarest
Kontakt: André Haaland
Telefon: 970 77 785

Kontakt 2: Stine Lundberg
Telefon: 454 33 549