Xylem Water Solutions Norge AS - Tusenkunstner søkes innen rehabilitering av pumpestasjoner – er det deg?

Xylem Water Solutions Norge AS er i god vekst. Vi har en markedsledende posisjon på pumpeløsninger innen vann- og avløp, og vi ønsker å utvide teamet vårt med en ny kollega som kan håndtere rehabiliteringsprosjekter og service av pumpestasjoner i Vestfold og Østfold.

Tusenkunstner søkes innen rehabilitering av pumpestasjoner – er det deg?

Arbeidsoppgaver:

Du vil ha ansvar for rehabiliteringsprosjekter i vår Oslo-filial med arbeidsområde primært i Vestfold. Din stilling vil være 50% salg og gjennomføring av rehabiliteringsjobber, og 50% service på eksisterende installasjoner. Dine salgsoppgaver blir å finne prosjekter gjennom kontakt med våre eksisterende kunder, utføre befaringer og utarbeide tilbud.

Du følger prosjektene fra A til Å, og sørger for at vi leverer kvalitet og service hele veien. Du vil få ansvar for å planlegge samt gjennomføre kundebesøk, bearbeide forespørsler, innhente priser fra underleverandører, koordinere gjennomføring og selge inn våre produkter og løsninger. Dine serviceoppgaver vil være service av pumper og tilbehør i regionen, samt igangkjøring av pumpestasjoner. Arbeidsområde er primært Vestfold med deler av Buskerud opp til Bærum, samt noe i Østfold. Det må påregnes utstrakt reisevirksomhet i dette distriktet.

Din bakgrunn:

Vi ser gjerne at du har rørleggerbakgrunn, gjerne bas med erfaring fra prosjektgjennomføring. At du har kjennskap til pumper og pumpestyringer er en fordel.

Du trives like godt i en salgsrolle som i en utførende rolle, er utadvendt, strukturert og løsningsorientert. Vi legger også vekt på at du er lydhør overfor kundens behov og prioriteringer, og jobber godt sammen med andre. Du liker å finne gode løsninger på utfordringer og vet at det skaper verdi for kundene.

Hvorfor Xylem?

Xylem har hatt suksessfull vekst i mange år og avdelingen i Oslo har et super team på service og rehabilitering av pumper og tilhørende anlegg. Godt team miljø, fokus på gode løsninger og høy kompetanse kjennetegner oss. Fornøyde kunder er viktig for oss og tilbakemeldingene er at vi er der for kundene våre – det er en hjertesak for oss.Xylem er et internasjonalt firma som er representert over hele verden, og har en markedsledende posisjon i mange land.

Vi leverer pumpeløsninger, styringer og vannbehandlingsutstyr til VA, industri og VVS. Som en del av et globalt firma vil du få unike utviklingsmuligheter både i Norge og internasjonalt. Vi har høy intern kompetanse, og egen teknisk avdeling som støtter våre medarbeidere på salg.

Vi satser på våre ansatte og jobber kontinuerlig med kompetanseheving og utvikling. Xylem er en IA-bedrift, med gode pensjons- og forsikringsordninger som sikrer deg og din familie. Vi er opptatt av at våre ansatte skal trives hos oss! Derfor har vi mange aktiviteter som fremmer trivsel og samhold. Alt fra å utfordre vår høydeskrekk på Besseggen, til å dra stortorsken i Lofoten i vår årlige deltagelse i VM i skreifiske.

Vil du bli en del av vårt vinnerlag?      Vi ser frem til å høre fra deg!

For tekniske spørsmål angående stillingen: Rune Rystad tlf.: 414 05 000 Rune.rystad@xyleminc.com

For HR relaterte spørsmål: Line Danielsen tlf.: 994 56 262 line.danielsen@xyleminc.com

Søknadsfrist: 21.04.2017
Kontakt: Rune Rystad
Telefon: 414 05 000
E-post: Rune.rystad@xyleminc.com

Kontakt 2: Line Danielsen
Telefon: 994 56 262
E-post: line.danielsen@xyleminc.com